Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΕΡΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ



ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΕΡΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

Γράφει ο Γιώτης Θάσιος

Σύμφωνα με την επιστήμη της Αστρονομίας και Αστροφυσικής η Αστρολογία θεωρείται ως ψευδοεπιστήμη. Αυτό νομίζω ότι είναι ένα ζητήματα μεγάλο προς δημόσιο διάλογο και ανοικτή συζήτηση με ειδικούς της Αστρονομίας και Αστρολόγους.

Βέβαια κατά τον Μεσαίωνα η Αστρολογία ήταν επιστημονικό (;!) μάθημα στα Πανεπιστήμια τού τότε γνωστού κόσμου, αργότερα μετά το 1555 αποβλήθηκε σκόπιμα άπαξ και διαπαντώς απο τα πανεπιστήμια.

Σύμφωνα με την Αστρονομία και τις σύγχρονες αστρονομικές ανακαλύψεις όσοι θεωρούμε ότι βρισκόμαστε στο τάδε ζώδιο, σύμφωνα με την γεννέθλιο ημέρα μας, θα πρέπει να μετατοπιστούμε πλέον ένα ζώδιο πίσω, αν θέλουμε να είμαστε συγχρονισμένοι με τα νέα επιστημονικά αστρονομικά δεδομένα.

Διότι, η εν λόγω Αστρολογία που κυκλοφορεί είναι κυρίως θεμελιωμένη στην Αρχαία Αστρολογία η οποία δεν λαμβάνει υπόψιν της τα σύγχρονα και νεώτερα δεδομένα της επιστήμης της Αστρονομίας.

Δώστε έμφαση, όπου π.χ.: όποιος νομίζει ότι ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι Αιγόκερως! Οποιος θεωρεί ότι είναι Αιγόκερως, είναι Τοξότης!

Συνεπώς, καλού κακού, όσοι είστε γατάκια και γατούλες με την Αστρολογία (και αδιάφοροι με την Αστροφυσική και Αστρονομία) μελετάτε και τα δύο ζωδιακά ενδεχόμενα, μη τυχόν και πέσουν έξω οι προβλέψεις σας.

Δείτε παρακαλώ το βίντεο.

Γιώτης Θάσιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙ ΠΛΑΤΩΝΙΚΗΣ ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΕΡΟΣ Β΄)

  ΠΕΡΙ ΠΛΑΤΩΝΙΚΗΣ ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ Β΄ ΜΕΡΟΣ Γράφει ο κ. Γιώτης Θάσιος Η επόμενη κατά γράμμα απομαγνητοφώνιση από 2ο βίντεο τηλεδιάσκεψης 16 Οκτ...