Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ» ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΡΚΟΜ ΣΑΡΑΪΝΤΑΡΙΑΝ

ΠΗΓΗ


ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ» ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΡΚΟΜ ΣΑΡΑΪΝΤΑΡΙΑΝ

Γράφει ο Γιώτης Θάσιος

Σημειώνει η διαχειρίστρια της ομάδας με τις διδασκαλίες του Τορκόμ Σαραϊνταριάν, ότι:

«(...) Ως εκ τούτου, αναρτήσεις από άλλους δασκάλους ή πηγές θα διαγράφονται, καθώς δεν είναι ομάδα γενικής πνευματικότητας. Αναφορές σε άλλες διδασκαλίες θα γίνονται αποδεκτές σε σχολιασμούς μόνο εάν μάς επιτρέπουν να κατανοήσουμε καλύτερα τα κείμενα του Τ.Σ. (...)»

Τα ερωτήματα (θα τα βρείτε φωτογραφημένα πιό κάτω ή στο προφίλ μου στο ΦΒ όπου και παραπέμπω) που έθεσε ο γράφων στην εν λόγω ομάδα, ήταν ερωτήματα που δημιουργήθησαν εύλογα και λογικά εξ αφορμής της διδασκαλίας του Σαραϊνταριάν «περί του Χριστού».

Ο εν λόγω δάσκαλος κάνει αναφορά περί τινός "Χριστού", δεν πρέπει όμως να μάθουμε περί τίνος Χριστού ομιλεί; Η διαχειρίστρια όχι μόνον απέφυγε να απαντήσει, αλλά μας διέγραψε από μέλη της ομάδος, και διέγραψε μάλιστα και τα επόμενα σχόλιά μας.

Όσοι έχουν γνώση περί της εσωτερικής φιλοσοφίας του Θεοσοφισμού γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι ο εν λόγω "Χριστός" που μας σερβίρουν δεν είναι ο Θεάνθρωπος Κύριος Ιησούς Χριστός των ιερών Ευαγγελίων.

Συνεπώς για ποιόν Χριστό διδάσκουν ο Σαραϊνταριάν και η Αστρολόγος διαχειρίστρια της ομάδας; Να μην ενδιαφέρει τους Χριστιανούς; Γιατί να μην τους ενδιαφέρει;

Να σημειωθεί ότι τα ερωτήματα μας ήταν με χειρουργική ακρίβεια διετυπωμένα ώστε να μας επιτρέψουν οι απαντήσεις που θα λαμβάναμε να κατανοήσουμε καλύτερα τα κείμενα του Τ.Σ.

Φαίνεται όμως, με την διαγραφή των συγκεκριμένων γραφθέντων σχολιασμών μας, ότι η διαχειρίστρια δεν επιθυμεί να γίνονται ερμηνευτικές διασαφήσεις και διευκρινήσεις επί της διδασκαλίας του Τ.Σ. διότι προφανώς δεν την συμφέρει η αλήθεια και το καλό ξεκαθάρισμα.

Φαίνεται και πάλιν, ότι η διαχειρίστρια παραβιάζει αυθαίρετα τους όρους και τις προϋποθέσεις της εν λόγω ομάδας πράγμα που την καθιστά άκρως αναξιόπιστη, ασυνεπή και ανακόλουθη, σε όσα η ίδια όρισε για να εισαγάγει νέα μέλη στην ομάδα της.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΡΙΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΡΚΟΜ ΣΑΡΑΪΝΤΑΡΙΑΝ

Για ποιόν λόγο η διαχειρίστρια κ. Έλενα Μενέγου της σελίδας «Διδασκαλίες του Τορκόμ Σαραϊνταριάν» με έχει διεγράψει από την εν λόγω σελίδα χωρίς αιτιολογικό; Για ποιόν λόγο μου έχει διαγράψει τα σχόλιά μου; Γιατί διεγράφονται τα μέλη και τα σχόλιά μας χωρίς κάν ένα λογικό αιτιολογικό; Άραγε τί να κρύβεται πίσω από την κουρτίνα της «εσωτερικής» διδασκαλίας του Τ. Σαραϊνταριάν;

Διαβάστε αγαπητοί φίλοι/ες τα σχόλια μας, τα οποία προλάβαμε και φωτογραφίσαμε, και αν θέλετε γίνετε μέλη οι τολμηρότεροι στην εν λόγω σελίδα και ρωτήστε και ανακαλύψτε τί ακριβώς ενόχλησε και μας εξοστράκισαν κακήν κακώς από την εν λόγω σελίδα.

Ψάχνουν για χαϊβάνια; Ψάχνουν για αφελείς;

Ψάχνουν για οπαδούς και άλογα πρόβατα;

Γιατί καλλιεργούν άραγε την λεγομένη «επανεμφάνιση του Χριστού»; Για ποιόν Χριστό μας διδάσκουν και ομιλούν;

Γιώτης Θάσιος

Email: yiotisthasios@gmail.com
FB:https://web.facebook.com/yiotisthasios


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙ ΠΛΑΤΩΝΙΚΗΣ ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΕΡΟΣ Β΄)

  ΠΕΡΙ ΠΛΑΤΩΝΙΚΗΣ ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ Β΄ ΜΕΡΟΣ Γράφει ο κ. Γιώτης Θάσιος Η επόμενη κατά γράμμα απομαγνητοφώνιση από 2ο βίντεο τηλεδιάσκεψης 16 Οκτ...